Tina Kecap Ati Abdi Anu Sono Kaluarga


‎[#] Kecap ati abdi ngaraosan kaayaan kalauarga [#]

Waktos Enjing-enjing, Panon poe, Sonteun, Wengi anu aya dina pamikiran sim abdi ngen sahukur “kumaha carana nga bungahkeun kalauarga”.
mung ku kituna sim abdi nyadar, ngaraoskeun kana ka ayaan kaluarga. anu ka potong ku dunya, sareung ka ayaan. Mung sim abdi oge teu kenging mundur ku sabab eta, sim abdi hoyong pisan ningali cekclekan cipanon kabungahan ti kalaurga.

#ema, bapa, sareng kalaurga sadanyana nyuhunkeun dihapunteun abdi jalmi anu teu baguna, abdi ngen saukur jalmi anu lumpuh, anu hoyong masihan anu pang saena sareng kaluarga.
angin hirup ku rasana keu wae…. Doni teu tiasa ngen hukur ningali ka ayaan urang.
kukituna nyuhunkeun pi duana kasadayana.
tapi, kitu oge sing nyaah kana ka ayaan abdi anu lumpuh, anu teu tiasa seueur anu di pikalampah.
sakola ngen hukur cita”, ka sugihan ngen sahukur impian, eta aya dina nasib anu bisa di rubah.

teras ayeuna doni kedah kumaha…???
* ereun sakola
(teu nyieun pikiran ema sareng bapa, ngen cita” doni kaleuleup ku ka ayaan?)
* terus sakola
(ngadambeul pirueteun sareng ema bapa)

Hirup urang ku kieu” amat, sangsara anu aya.
jalmi anu sanes mah ningalina rompok, teu ningali ka ayaan.

Doni sono ka ema sareng bapa kasadaya kaluarg.

4 thoughts on “Tina Kecap Ati Abdi Anu Sono Kaluarga

Jangan lupa Komentar yah... :D Jangan komen Link/Smap OK ;)

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s